The Apache Haus Forum

Forum Topics => Apache 2.4 => Topic started by: sandipgaikwad3107 on December 31, 2014, 06:50:29 AM

Title: unable to test apache 2.4 on windows 7 home basic
Post by: sandipgaikwad3107 on December 31, 2014, 06:50:29 AM
Hi,

I have installed apache 2.4 using apache haus. Service is started successfully.
But when i access http://localhost i always get Apache Haus test page. But as per Apache 2.4 documentation i should get "It Works!" in browser.

Can someone please advise?

Thanks,
Sandip
Title: Re: unable to test apache 2.4 on windows 7 home basic
Post by: Gregg on December 31, 2014, 07:01:48 AM
Hi,

No that is correct, that is our custom "It Works" page is all.
So if your seeing that, It Works!
Title: Re: unable to test apache 2.4 on windows 7 home basic
Post by: sandipgaikwad3107 on December 31, 2014, 07:03:30 AM
Thanks a lot for quick response.
Title: Re: unable to test apache 2.4 on windows 7 home basic
Post by: sandipgaikwad3107 on January 03, 2015, 06:36:42 AM
Hi,

Today i observed that i am getting 'Apache Haus tes page' though apache service is no started. Does it mean installation is not correct.

Thanks,
Sandip
Title: Re: unable to test apache 2.4 on windows 7 home basic
Post by: Gregg on January 03, 2015, 08:02:41 PM
Are you sure it's not running? Services start automatically when the computer is powered on (even if your not logged into the desktop).

To check, open Control Panel -> Administrative Tools -> Services dialog and look for the service listed there.
Does it show "Stopped"?

If it does, then it may be the browser has cached the page. Try http://127.0.0.1 instead of localhost, does it still show the test page?